Uddannelse

Min uddannelse

Jeg er certificeret Psykoterapeut fra ID Academy – en 4 årig uddannelse. Mit medlemskab af Dansk Psykoterapeutforening MPF, er et kvalitetsstempel og din garanti for, at jeg har kompetencer til at hjælpe dig. Jeg følger særlige etiske retningslinjer, har tavshedspligt og udviser fuld diskretion.

Derudover har jeg taget en overbygning til international certificeret stresscoach ved Bjarne Toftegård, en efteruddannelse som Sandplay terapeut ved Yes2Life, en efteruddannelse inden for Systemisk Familieopstilling ved ISFO, samt en efteruddannelse inden for Relationel Biologisk Traumeperspektiv ved Skolen for Psykosomatik v/Ulla Rung Weeke.

Endvidere er jeg uddannet Mindfulness instruktør og NADA behandler, jeg har en grunduddannelse inden for healingsmassage, samt andre moduler inden for massage. Derudover har jeg en række kurser inden for Traumebehandling, Mentalisering, Neuroaffektiv-udviklingspsykologi mv.
Jeg er uddannet pædagog og har mange års erfaring inden for socialpædagogik, socialpsykiatri og familiebehandling. Derudover har jeg arbejdet inden for sundhedssektoren.

“Jeg ønsker at hjælpe dig med at opleve indre frihed, finde glæde og tilfredshed i livet lige der, hvor du er.”