”Du behøver ikke tro på Reiki, for at den skal påvirke dig dybt.

Du behøver ikke tro på, at frugt er dejligt, for at kunne nyde den.

Men du må først tage en bid”

 
 

Reikihealing

Reiki betyder Universel livsenergi. Alt i universet består af energi. Derfor har vi som mennesker, udover den fysiske krop, et energilegme, som påvirkes af vore tanker, følelser og handlinger. Ind imellem, når vi udsættes for store belastninger i livet, så forplanter disse negative energier sig først i energilegmet og der skabes en ubalance, som efterfølgende kan opleves som et fysisk eller psykisk symptom.


Reikihealing kan:

• Hjælpe med at genoprette og styrke immunforsvaret

• Udrense affaldsstoffer

• Genoprette balance og skabe ligevægt

• Støtte kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv

• Afbalancere kroppens energier

• Løsne op for blokeret energi og fremmer en tilstand af total afspænding

• Forbedre håndtering af følelse og tankemønster


Healing handler om at overføre energi. Når jeg healer, er jeg blot formidler eller et mellemled for energierne. Ved healing gennemstrømmes kroppen af en livsenergi, som cirkulerer i bestemte baner eller strømme.

Ubalancer i energisystemet kan vise sig i form af blokeringer forskellige steder i kroppen. Disse blokeringer tilføres energi og energien kan medvirke til at frigøre dine ressourcer. Når energien hjælpes til at bevæge sig frit, medvirker det til fysisk og psykisk velbefindende.

Healing bygger på et holistisk menneskesyn. Krop og sjæl betragtes ikke separat, som man ofte gør i lægevidenskaben – men som ligeværdige og uadskillelige dele af mennesket. Healing vil udover det fysiske element, ofte rumme psykisk aktiviteter, derfor tilbydes du samtale i forbindelse med healingen.

 
 
 

”Kun i et tomt kar kan man hælde frisk levende vand.

Bortlæg derfor nu for et kort øjeblik, dine tilvante ideer og forestillinger.

Gør dig selv tom lige nu, vær åben og modtag”